C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
25 kašika šećera
1 kesica C pudinga od vanile
1 kesica C pudinga od čokolade
3 kašike C čvrstina
1 l mleka
10 kašika brašna
200 g neskvika
1,5 margarin
5 kesica C šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Čvrstin Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Neskvik-san torta

Kremasta, lagana torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Braon kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera umutiti. Ručno dodati C puding od čokolade i promešati. Peći na 200°C.

Žuta kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera umutiti, dodati C puding od vanile, opet ručno izmešati i ispeći koru.

Bela kora:
5 belanaca, 5 kašika šećera, 3 kašike C čvrstina, isti postupak kao i prve dve korice.

Krem:
15 žumanaca, 10 kašika šećera, 10 kašika brašna skuvati u 1 l mleka. Kada se ohladi dodati umućen 1,5 margarin i 200 g neskvika.

Posebno umutiti C šlag.

Ređati:bela kora~fil~šlag, braon kora~fil~šlag, žuta kora~fil~šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Korice sam pekla u kalupu broj 28, bile su lepe i tanke, a mogu se ispeći i u manjem kalupu da budu deblje. Tortu ostaviti u frižideru da se baš ohladi i stegne. Biće kao sladoled torta.