C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
18 kašika šećera
C prašak za pecivo
C vanilin šećer
C puding vanila
C puding čokolada
C puding slatka pavlaka
3 kašike C griza
15 kašika oraha
C šlag krem
3 kašike C čvrstina

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Puding sa ukusom slatke pavlake Pšenični griz Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Neskvik

Leko-ukusno.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Tri kore peći od po 5 jaja, odvojiti belance umutiti sa 6 kašika šećera u čvrst sneg.

Dodati C puding od vanile, C griz, C vanilin šećer i C prašak za pecivo i 5 kašika oraha.

Ponoviti za još dve kore sa različitim pudingom.

Fil:

U 1 l mleka skuvati neskvik i 3 kašike C čvrstina, pa kada se fil ohladi filovati:

- kora od vanile, fil, pa C šlag
- kora od čokolade, fil, pa C šlag
- kora slatka pavlaka, fil, pa C šlag

Na kraju ukrasiti sa C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Služiti sutradan da korice lepo upiju fil.