C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
100 g čokolade
100 g margarina
1 l mleka
2 kesice C vanile
2 kesice C pudinga od vanile
3 kašike šećera
2 kesice C šlaga
slatko od višanja
(može i od jagoda, kupina i sl.)
malo mleka

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Nepečena torta

Nepečena torta sa keksom, pudingom i čokoladom. Za ovu tortu vam ne treba puno namirnica, a verujte izuzetno je ukusna.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Otopite čokoladu i margarina na laganoj vatri i pomešajte sa keksom. Smesa treba da bude mrvičasta (sipkava).

U jednu trećinu smese dodajte 3-4 kašike mleka, rukama je izmešajte pa je rastanjite na dno kalupa.

U 200 ml mleka rastvorite C puding pa ga zakuvajte u preostalo provrelo mleko kome ste dodali šećer i C vanilin šećer.

Kada se zgusne sklonite sa vatre pa u mlak puding dodajte margarin, umutite mikserom i ostavite da se ohladi.

Za to vreme umutite C šlag po uputstvu na ambalaži, pa 3-4 kašike šlaga dodajte u puding i umutite mikserom srednjom brzinom.

Na podlogu stavite polovinu pudinga, preko njega poređajte slatko od višanja, pa preko rasporedite polovinu sipkave smese od keksa i čokolade.

Preko stavite ostatak pudinga, pa slatko od višanja i na kraju ostatak sipkave smese.

Tortu odozgo ukrasite C šlagom, ostavite u frižider da se dobro ohladi i stegne pa je poslužite.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata