C Slatka tradicija

Sastojci
300 gr ml. keksa
250 g margarina
1 l mleka
1 C puding od vanile
1 C puding od čokolade
10 kašika prah šećera
10 kašika ml. lešnika
10 kašika kokosovog brašna
100 g C šlaga u prahu
2 dl kisele vode
1/2 čaše kisele pavlake

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Kokosovo brašno Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Zorica

Nepečena krem torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U jednu posudu stavite ml. keks, 3 kašike prah šećera 50 gr. istopljenog margarina i uz dolivanje mleka, rukama umesite smesu, ni tvrdu ni meku.

Ostatak mleka podelite na dva dela i u jedan skuvajte puding od vanile a u drugi puding od čokolade.

Ostavite oba pudinga da se prohlade.

Posebno umutite ostatak margarina sa 4 kašike prah šećera, pa polovinu dodajte u puding sa vanilom i umutite mikserom, a polovinu u puding sa čokoladom, koji takođe umutite mikserom.

U puding sa vanilom dodajte kokosovo brašno i sve ponovo umutite mikserom.

U puding sa čokoladom dodajte ml. lešnik i umutite mikserom.

U kalup sa obručem stavite deo sa keksom i rasporedite ga po dnu.

Preko rasporedite krem sa lešnikom a preko njega krem sa kokosom.

Kalup stavite u frižider da se ohladi i stegne.

Umutite šlag sa kiselom vodom i 3 kašike prah šećera, pa na kraju dodajte kiselu pavlaku.

Mutite još minut-dva najmanjom brzinom. Izvadite kalup iz frižidera i odozgo stavite šlag.

Tortu do služenja držite u frižideru.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Za ovu moju improvizovanu tortu neće vam biti potrebno puno vremena, a uživaćete u njenom fenomenalnom ukusu.