C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
125 g putera ili margarina za kolače (omekšalog)
4 kašike C šećera u prahu ili meda
sok od 1 narandže ili 100 ml kupovnog soka
4-5 kašika nutele ili sl.
500 ml slatke pavlake
200 g bele mlečne čokolade
200 g crne mlečne čokolade
2 kesice C šlag krema od vanile

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Nepečena brza torta

Kremasta, lako se sprema, a ukus fenomenalan!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Zamesiti koru od keksa, putera, šećera i soka.

Zamešenu masu istresti u kalup (26 cm prečnik) i fino utapkati da se formira prvi sloj, tj korica torte.

Preko korice premazati nutelu i ostaviti u frižider da se stegne.

Umutiti slatku pavlaku da bude srednje čvrsta i podeliti na dva jednaka dela.

U jedan deo umešati otopljenu belu čokoladu, a u drugi otopljenu crnu čokoladu. Ja sam čokolade samo omekšala u mlakoj rerni.

Preko nutele premazati beli fil, zatim tamni fil i umućen C šlag krem od vanile.

Ukrasiti po želji i tortu staviti u frižider da stoji dok se ne stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Uživajte!