C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
4 jaja
4 kašike brašna
4 kašike C kakaoa
1 C prašak za pecivo
prstohvat soli
Krema:
500 g krem sira
1 punomasna kisela pavlaka
1 margarin
200 g šećera
1 narandža
Dekoracija:
300 g C šlag krema
100 g čokolade za kuvanje
1 narandža

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ankica

Narandža torta

Super za C proizvode.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Belance umutiti sa prstohvatom soli. Žumance umutiti posebno sa brašnom, C kakaoom i C praškom za pecivo.

Sve to onda dodati belancima i izmiksirati. Peći na 180 stepeni 25 minuta.

Fil:
Navedene sastojke izmiksirati sa sokom od 1 narandže, kako i rendanom koricom.

Dekoracija:
C šlag umutiti sa 1 čašom kisele vode, otopiti čokoladu i na veoma tanke kolutiće iseći narandžu.

Koru iseći na dva dela, pa premazati pola fila, staviti drugu koru pa premazati ostatkom fila.

Zatim ukrasiti šlagom. Preko fila preliti kuvanu čokoladu, a onda preko naređati kolutiće narandže.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata