Početna > Recepti > Recepti za torte > Narandža čokoladna torta
Sastojci
Kora:
4 jaja
130 g šećera
1 C vanilin šećer
1 kašičica narandžine kore
150 g brašna
1 C prašak za pecivo
2 kašike C kakaoa
Fil:
4 narandže
5 kašika C kakaoa
200 g šećera
pola ekstrata ruma
2 C vanilin šećera
400 g C šlag krema
15 g C želatina
1 rendana kora pomorandže
200 ml soka od pomorandže
Preliv:
rendana čokolada
rendana narandža
200 g C šlag krema umešanog sa čokoladom
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Božica
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Priprema kore:
Navedene sastojke umutiti i staviti da se peče na 180 stepeni 25 minuta.
Priprema fila:
Navedene sastojke sjediniti, i uraditi celokupan fil.
Koru iseći na dva dela, premazati filom, staviti drugi deo kore i premazati preostalim filom.
Zatim ukrasiti C šlagom koji je umešan sa rendanom narandžom i rendanom čokoladom.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs