C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
4 jaja
130 g šećera
1 C vanilin šećer
1 kašičica narandžine kore
150 g brašna
1 C prašak za pecivo
2 kašike C kakaoa
Fil:
4 narandže
5 kašika C kakaoa
200 g šećera
pola ekstrata ruma
2 C vanilin šećera
400 g C šlag krema
15 g C želatina
1 rendana kora pomorandže
200 ml soka od pomorandže
Preliv:
rendana čokolada
rendana narandža
200 g C šlag krema umešanog sa čokoladom

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Kakao prah Želatin Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Božica

Narandža čokoladna torta

Preukusna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Priprema kore:

Navedene sastojke umutiti i staviti da se peče na 180 stepeni 25 minuta.

Priprema fila:
Navedene sastojke sjediniti, i uraditi celokupan fil.

Koru iseći na dva dela, premazati filom, staviti drugi deo kore i premazati preostalim filom.

Zatim ukrasiti C šlagom koji je umešan sa rendanom narandžom i rendanom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata