C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
12 belanaca
12 kašika šećera
12 kašika brašna
12 kašika C kokosa
1 C prašak za pecivo
Fil:
12 žumanaca
6 kesica C vanilin šećera
250 g C šećera u prahu
250 g margarina
600 g C šlag krema od vanile

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Prašak za pecivo Vanilin šećer Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Biljana

Najlon C torta

Vrlo ukusna i sočna torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kore:
2 belanca, 2 kašike šećera umutiti, zatim dodati 2 kašike brašna, 2 kašike C kokosa, malo C praška za pecivo.

Umutiti 6 korica, peći na 180 C oko 20 minuta.

Fil:
Umutiti žumanca, C vanilin šećer i C šećer u prahu i kuvati na pari.

Kada se ohladi dodati margarin.

Posebno umutiti C krem šlag.

Kore malo naprskati mlekom i ređati kora, fil, šlag itd.

Odozgo ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pazite da ne prepečete korice.