C Slatka tradicija

Sastojci
250 g brašna
100 g šećera
100 g C kakao praha
100 g badema
100 g bele čokolade
C prašak za pecivo

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slavica

Najlepša bella torta sa bademima

Bademe stavljam u beli fil sa belancima i šećerom, a u žumanca stavim C kakao prah, brašno i C prašak za pecivo i od tog sastava pravim zapečenu koru!

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Odvojiti belanca od žumanaca. U belance dodamo šećer, belu izlomljenu čokoladu i bademe.

Kakao kora je napravljena od žumanca, gde dodajemo brašno i C prašak za pecivo.

Podmažemo pleh i rastresemo po plehu brašno.

Pečemo dve tanje kore.

Brza fina jeftina i ukusna torta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata