C Slatka tradicija

Sastojci
600 g čitave plazme
300 g mlevene plazme
1/2 l slatke pavlake
150 g C šećera u prahu
4 kašike pavlake
200 g C zamene za mleko u prahu
200 g bele milka čokolade
3 C krem šlaga od vanile
konzerva ananasa
300 g višanja
mleko za natapanje plazme
mleko za mućenje šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Moskva šnit

Preukusna voćna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Natopiti plazmu čitavu, poređati na tacnu.

I fil:
Umutiti slatku pavlaku sa 150 g C šećera u prahu, dodati 4 kašike pavlake, 1 topljenu belu milka čokoladu, 100 g C zamene za mleko u prahu, 300 g mlevene plazme.

II fil:
Umutiti 2 C krem šlaga od vanile sa mlekom, dodati 100 g C zamene za mleko u prahu i 100 g rendane bele milka čokolade.

Ređati: čitava plazma - I fil - višnje - drugi fil - čitava plazma - I fil - ananas - II fil - čitava plazma - I fil.

Ukrasiti sa umućenim C krem šlagom od vanile.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata