C Slatka tradicija

Sastojci
Za I koru:
6 belanaca
12 kašika šećera
100 g C kokosa
2 kašike brašna
Za II koru:
6 belanaca
6 kašika šećera
2 kesice C vanilin šećera
1/2 kesice C prašak za pecivo
6 kašika mlevenog keksa
150 g seckanog suvog voća (urme, suvo grožđe, šljive, brusnica)
Za fil:
12 žumanaca
12 kašika šećera
100 g čokolade
2 kesice C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Vanilin šećer Prašak za pecivo Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Divna

Moja torta

Mnogo sastojaka koje volim iskombinovala sam u ovu tortu.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Ispeći kore u plehu 27x35 i prepoloviti ih po dužini da dobijete 4 komada.

Na pari skuvati žumanca sa šećerom,dodati čokoladu i ohladiti.

Puter umutiti i sjediniti s kremom od žumanaca.

Šlag umutiti po uputstvu i trećinu lagano umešati u fil.

Kore naizmenično filovati filom, pa šlagom, a poslednju samo filom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata