C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih kora
4 C šlag krema
2 C pudinga vanila
2 C pudinga čokolada
2 C pudinga karamela
3 C vanilin šećera
6 kašika šećera
1,5 l mleka
500 ml kisele vode
2 margarina
1 kesica C šećera u prahu
6 kašika C kokosa
6 kašika mlevenog keksa
dodaci za ukrašavanje

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Puding karamel Vanilin šećer Šećer u prahu Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

Moja samosmišljena C torta

U pitanju je torta koju sam smislila za svoj 30-ti rođendan, pošto sam koristila C proizvode nazvala sam je C torta. Svima se svidela.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

C pudinge skuvati sa mlekom, po 2 kašike šećra i po 1 C vanilin šećerom.

Kada se ohlade posebno izmiksirati margarin zajedno sa C šećerom u prah,u a onda prepoloviti na 3 dela.

U svaki puding staviti i izmiksirati.

U filu sa C pudingom od vanile dodati 6 kašika C kokosa.

U C puding od čokolade 6 kašika mlevenog keksa, a C puding sa karamelom ostaje prazan.

Ređanje:
Preko prve kora nabacamo kašikom malo mleka i premažemo C pudingom od čokolade, stavimo drugu koru, nabacamo mleka i premažemo pudingom od karamele.

Stavimo treću koru, nabacamo malo mleka i celu tortu premažemo pudingom od vanile.

Staviti na hladno dok izmutimo C šlag s kiselom vodom, a onda premažemo i ukrasimo celu tortu po želji.

Ja sam ukrasila čokoladnim bombonicama, C kakaom, pisala slova, crtala.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata