C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
150 g keksa
200 g margarina
200 g C šećera u prahu
100 g mlevenih oraha
300 ml gaziranog soka od narandže
200 ml slatke pavlake
100 g čokolade za kuvanje
3 C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Mleveni keks torta

Ukusna torta sa mlevenim keksom koju obožavaju i deca i odrasli, veoma laka za pripremu i ne može da ne uspe!

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu, dodati orahe, mleveni keks i gazirani sok od narandže.

Smesu staviti u okrugli kalup 28 cm ili 26 cm.

Zagrejeti slatku pavlaku do ključanja, zatim skloniti sa vatre i dodati čokoladu da se istopi.

Ostaviti na sat vremena na sobnoj temperaturi, a zatim preliti preko fila od mlevenog keksa.

Ostaviti u frižideru na 2-3 sata, zatim skinuti kalup, umutiti 3 C šlaga i ukrasiti tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata