C Slatka tradicija

Sastojci
200 g čokoladnog korn fleksa
2 dl čokoladnog mleka
100 g C prah šećera za prvu koru
Za fil:
500 g krem sira nemasnog
2 C vanilin šećera
250 g C prah šećera
500 g voća po želji maline,kupine,breskve
4 kesice C krem šlaga
100 g čokolade za kuvanje
1 kašika ulja
1 pakovanje piškota
2 dl soka od maline ili jagode

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Mirjana

Mix voćna torta

Veoma laka i ukusna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: deset
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Smlačiti čokoladno mleko i pomešati sa korn fleksom i prah C šećerom.

Utisnuti u kalup da kora bude debljine prsta. Izmesati sir sa C prah šećerom, dodati oceđeno iseckano voće i lagano izmešati.

Umutiti C šlag krem po uputstvu i sjediniti sa prethodnom smesom, podeliti na pola i premazati koru.

Piškote potapati u sok i ređati preko prvog fila, kada popunimo red staviti drugi deo fila i ostaviti par sati u frižideru.

Ohlađenu tortu izvaditi iz kalupa i preliti rastopljenom i prohladjenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je praviti dan ranije, da se dobro upije sav sok.