C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje keksa
mleko
1 l slatke pavlake
300 g mlevenog keksa
300 g čokoladne alve
kivi (6 komada)
200 g čokolade za kuvanje
ulje
C šlag

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

Minina torta

Brzo, lako, jednostavno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Keks natopiti u mleku i ređati na dno pleha (kalupa).

Mleveni keks, iseckani kivi i izmrvljenu alvu pomešati sa slatkom pavlakom. Sjedinjenu smesu staviti preko natopljenog keksa.

Čokoladu istopiti sa malo ulja i time preliti tortu.

Ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je ostaviti tortu da prenoći u frižideru pa je sutradan poslužiti.