C Slatka tradicija

Sastojci
1,5 l mleka
3 C pudinga od vanile
3 kašike brašna
šećera po ukusu (do 15 kašika)
200 g bele čokolade
250 g maslaca
200 g C šećera u prahu
1 kesica C šlaga
1 pakovanje kora za rozen tortu
100 g crne čokolade

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Milka torta

Kremasta torta sa ukusom mlečne čokolade

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Puding pomešati sa 12 kašika mleka, 3 kašike brašna i šećera (15 kašika).

Ostatak mleka staviti da provri, pa umešati smesu od pudinga.

Kada je skuvano, dodati 200 g bele čokolade i promešati da se istopi.

U ohlađeni fil dodati 250 g maslaca umućenog sa 200 g C šećera u prahu. Takođe dodati i umućen C šlag.

Filovati gore gotovim filom. Međutim, zadnju koru ne filovati, nego preliti sa 100 g crne čokolade i ukrasiti po želji .

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako želite slađi ukus, možete tortu preliti i sa malo više od 100 g čokolade. Da li je to 200-250 g čokolade, to je vaš izbor .