C Slatka tradicija

Sastojci
Kora :
12 belanaca
200 g šećera
1 kašika sirćeta
Prvi fil:
2 C pudinga od vanile
800 ml mleka
6 žumanaca
150 g C šećera u prahu
200 g margarina
2 kašike C čvrstina
Drugi fil:
2 C pudinga od maline
800 ml mleka
6 žumanaca
150 g C šećera u prahu
200 g margarina
2 kašike C čvrstina
300 g C šlag krema

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Čvrstin Puding sa ukusom maline Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Miroslava

Mikicina puding torta

Izuzetno ukusna torta za ljubitelje pudinga i kremastih poslastica.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16-20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Kora :
12 belanaca umutiti mikserom, dodati šećer, a zatim kašiku sirćeta. Peći na 150 stepeni.

Prvi fil :
U jednu posudu pomešati C puding od vanile, C čvrstin, žumanca i 100 ml mleka. Preostalo mleko staviti da provri, zatim dodati smesu iz prethodne posude. Kada bude skuvano, ostaviti da se ohladi. Umutiti mikserom margarin i C šećer u prahu, zatim dodati u prethodno ohlađenu smesu.

Iste korake ponoviti sa drugim filom, jedina razlika je to sto u drugom filu ide puding od maline.

Postupak :
Kora - Prvi fil - Drugi fil - C Šlag

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je mnogo boljeg ukusa nakon što je prethodno rashlađena.