C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje medenih kora
3 C pudinga od karamele (čokolade)
1 margarin
10 kašika šećera
300 g sojinog mleka u prahu
150 g čokolade za mešenje
150 g mlevenih lešnika (oraha)

Naši proizvodi
Puding karamel

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sonja

Medna čokoladna torta

Veoma ukusna, može biti i kolač u zavisnosti kako sečete i služite.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 40-45 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 1 l vode skuva se C puding sa 10 kašika šećera.

Kada se ohladi dodati 1 margarin otopljen na sobnoj temperaturi, zatim dodati sojino mleko u prahu.

Fil podeliti na 2 dela, u 1 staviti 150 g topljene čokolade, a u drugi mleveni lešnik.

Filovati kora - fil sa lešnikom - fil sa čokoladom - fil sa lešnikom - kora - fil čokolada.

Možete posipati čokoladnim mrvicama.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata