C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
Fil:
2 C pudinga od čokolade
1 margarin
1 C vanilin šećer
3 štangle čokolade
300 g šećera
1 l mleka
Glazura:
3 kašike vode
3 kašike šećera
100 g čokolade za kuvanje
50 g margarina
1 kašika ulja

Naši proizvodi
Puding čokolada Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Mađarica

Najlepša torta na svetu.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Od 1 l mleka oduzeti250 ml i razmutiti C puding. Ostalo mleko staviti sa šećerom i čokoladom da kuva.

Kada mleko zakipi, dodati razmućeni puding i kuvati. Kada je gotovo, smanjiti vatru i u vruće dodati margarin isečen na komade.

Mešati dok se maragrin ne sjedini s filom i skinuti. Vrućim filom odmah filovati kore.

Fil izgleda redak, ali nije, kore se fino mogu namazati da ne curi i kada ga mažete on se stišće.

Na zadnju koru stavimo glazuru od čokolade.

Nju pripremimo tako da sve sastojke istopimo na pari dok ne bude glatka smesa.

 

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kupite gotove kore, uštedite vreme.