C Slatka tradicija

Sastojci
Kore:
15 belanaca
21 kašika šećera
15 kašika mlevenog keksa
15 kašika mlevenih oraha
3 žumanca
Fil:
12 žumanaca
200 g šećera
500 ml mleka
5 kašika C čvrstina
5 kašika šećera
Ostalo:
1 margarin
200 g C šećera u prahu
100 g bele čokolade
100 g crne čokolade
100 g seckanih oraha
100 g eurokrem bloka
100 g lomljenog keksa
1 kg C krem šlaga

Naši proizvodi
Čvrstin Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Lomljena torta

Kremast i bogat ukus, deca ga obožavaju!

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Umutiti tri kore i ostaviti da se ohlade.

Skuvati jedan fil od žumanaca i šećera i drugi od mleka, C čvrstina i šećera.

Ostaviti filove da se ohlade. Umutiti margarin, C šećer u prahu, pa dodati beli, pa žuti fil.

Sve sjediniti i u to dodati 200 g C krem šlaga, pa seckanu belu i crnu čokoladu, orahe, eurokrem blok i lomljeni keks.

Ostatak šlaga umutiti i filovati tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Filove dugo kuvati i brzo mešati da se ne stvore grudvice. Važno je da budu dobro ohlađeni da se ne otope seckani sastojci.