C Slatka tradicija

Sastojci
500 g C šlag krem
400 ml hladne mineralne gazirane vode
500 g svežih malina
2 kisele pavlake
4 pakovanja piškota (2 duple kutije)
400 ml mleka

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ana

Letnja voćna torta

Lep recept za najlakšu pripremu lagane voćne torte.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30-40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti C šlag krem sa mineralnom vodom i kiselom pavlakom.

Dobijenu smesu podeliti na dva dela i u jedan deo ubaciti maline a drugi deo ostaje kakav jeste.

Piškote natapati u mleko i filovati redom: piškote-fil sa malinama-beli fil, dok se ne utroši materijal i na kraju ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je tortu napraviti dan pre služenja kako bi piškote upile mleko i kako bi se torta fino rashladila.