C Slatka tradicija

Sastojci
600 g C šlag krema
600 ml mineralne vode
200 ml kisele pavlake
1 kesica C želatina
400 g mlevenog keksa
500 g jagoda (može i neko drugo voće-sveze ili smrznuto ili krem bananice, žele kocke..)
300 g krema

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Katarina

Lenja žena

Jednostavan recept za sve one koji vole kremaste torte koje se brzo pripremaju..

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U posudu staviti 600 g C šlag krema i postepeno dodavati 600 ml mineralne vode muteći mikserom.

Zatim u umućen C šlag krem dodati 200 ml kisele pavlake i C želatin rastvoren prema uputstvu sa kesice. Sve zajedno umutiti mikserom.

Podeliti smesu na 3 jednaka dela. U prvi deo dodati 400 g mlevenog keksa i pomešati ručno.

U drugi deo dodati 500 g sitno seckanih jagoda, a u treći deo dodati 300 g krema.

U kalup za tortu pravougaonog ili okruglog oblika staviti smesu sa mlevenim keksom, zatim preko nje smesu sa jagodama i na kraju smesu sa kremom.

Staviti u frižider da se stegne. Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata