C Slatka tradicija

Sastojci
keks bevita ili petit beure po želji
2 kesice C eskimko sladoleda vanila ili straćatela
mleko
krem bananice

Naši proizvodi
Eskimko sa ukusom vanilina Eskimko sa ukusom stracciatella

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

Ledena

Brza, jednostavna, laka za pripremu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20- 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Poređati u kalup prečnika 28 cm keks prethodno natopljen mlekom.

U polovinu prethodno umućenog sladoleda sitno iseckati 10-ak krem bananica (ja uvek koristim po dve od nekoliko vrsta).

Prvo sipati tu polovinu preko keksa, pa zatim deo sladoleda bez dodataka

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U oba dela umućenog sladoleda možete dodati bananice, ali onda preko stavljam C šlag penu.
Umesto bananica možete rendati napolitanke ili lomiti plazma keks.