C Slatka tradicija

Sastojci
turski keks
1,5 l mleka
6 kašika šećera
4 C pudinga od vanile
1 margarin
300 g C šećera u prahu
700 g C šlag krema
voće po želji (maline, višnje, banane, kivi)

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Lažna Šeherezada torta

Kremasto, voćno, preukusno!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 14
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati puding od mleka, šećera i C pudinga.

Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i dodati prohlađeni puding, umutiti C šlag i početi sa pravljenjem torte.

Ređati keks, puding, voće po želji, šlag, pa opet keks, puding, voće, šlag, keks, puding i na kraju dekorisati tortu sa ostatkom šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Margarin treba da bude na sobnoj temperaturi .
Keks ne potapati u nikakvu tečnost jer će da upije šlag i puding tako da keks bude preukusan.