Početna > Recepti > Recepti za torte > Lažna Šeherezada torta
Sastojci
turski keks
1,5 l mleka
6 kašika šećera
4 C pudinga od vanile
1 margarin
300 g C šećera u prahu
700 g C šlag krema
voće po želji (maline, višnje, banane, kivi)
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 14
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Skuvati puding od mleka, šećera i C pudinga.
Umutiti margarin sa C šećerom u prahu i dodati prohlađeni puding, umutiti C šlag i početi sa pravljenjem torte.
Ređati keks, puding, voće po želji, šlag, pa opet keks, puding, voće, šlag, keks, puding i na kraju dekorisati tortu sa ostatkom šlaga.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Margarin treba da bude na sobnoj temperaturi .
Keks ne potapati u nikakvu tečnost jer će da upije šlag i puding tako da keks bude preukusan.