C Slatka tradicija

Sastojci
400 g maslaca
400 g čokolade za kuvanje
60 g kukuruznog griza
2 kašike C kakaoa
1 kašika kandirane seckane kore narandže
100 g celih lešnika
8 jaja
320 g šećera
1/2 C praška za pecivo
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Latinska torta

Lako i brzo se priprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Otopite čokoladu i maslac na pari, pomešajte kukuruzni griz, C kakao, kandirane narandžu i lešnik.

U sve dodajte u rastopljenu čokoladu, mikserom izmiksirajte jaja, zatim dodajte C vanilin šećer i C prašak za pecivo.

Umešajte u čokoladu smesu.

Izlitje u podmazan kalup za tortu i pecite 45 minuta na 150 stepeni.

Tortu lagano izvadite kada se ohladi i stavite je u frižider.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata