C Slatka tradicija

Sastojci
9 jaja
9 kašika sitnog šećera
6 kašika brašna
3 kašike C kakaoa
500 g C krem šlaga
1 kisela pavlaka
600 g višanja
300 g sitnog šećera
2 čaše vode

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Kakao prah Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ana

Lagana torta sa višnjom

Brza i osvežavajuća torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Ispeći 3 kore od po 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 kašikom C kakaoa.

Skuvati višnje sa vodom i šećerom, samo da provri, višnje izvaditi i hladnim sokom natopiti hladne kore.

Umutiti dobro C krem šlag, dodati kiselu pavlaku i sjediniti.

Filovati sledećim redom: kora-fil- višnje-kora-fil-višnje-kora-fil- višnje i okolo ukrasiti po željii.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata