C Slatka tradicija

Sastojci
300 g keksa
200 g čokolade za kuvanje
4 C pudinga od vanile
1 C čvrstin
375 g margarina za kolače
2 C šlaga
4 C vanilin šećera
1,5 l mleka
15 kašika šećera
4 manja pakovanja kroasana

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Čvrstin Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milica

Kroasan torta

Neodoljiv ukus čokolade, keksa, vanile i kroasana momentalno popravlja raspoloženje i vraća energiju.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Fil:
U jednu posudu sipati 1,5 l mleka, 15 kašika šećera, 4 C pudinga od vanile i 6 kašika C čvrstina. Kada skuvate, ostaviti da se ohladi.

Zatim u ohlađeni fil dodati 375 g margarina za kolače. Dobro promešati.

Fil podeliti na dva dela. U prvi deo dodati 200 g otopljene čokolade za kuvanje.

U drugi deo dodati prethodno umućen 1 C šlag sa 4 C vanilin šećera.

Keks umakati u mleko. Ređati: keks- žuti fil - kroasane - braon fil - umućen C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata