C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
15 kašika šećera
3 kašike brašna
3 C pudinga od vanile
1 margarin
150 g C šećera u prahu
100 g čokolade za kuvanje
300 g mlevenog keksa
200 g C krema
2 velike kese kroasana
250 g C šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

Kroasan torta

Lepa ukusna i slasna torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20-25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U litar mleka staviti 15 kasika šećera, pa zakuvati 3 C pudinga od vanile i 3 kašike brašna.

Kada se smesa skuva dodati umućen margarin. Fil podeliti na dva dela.

U prvi deo dodati 100 g otopljene čokolade za kuvanje.

300 g mlevenog keksa potopiti u sok od narandže i poređati u pleh kao koru.

Tortu redjati sledecim redom: kora mleveni keks, pa crni fil + krosani -potopljeni u sok od pomorandže.

Premazati žutim filom + C kremom i ukrasiti tortu C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Da bi ukus bio još lepši tortu možete dekorisati sa C šlagom koji ima ukus slatke pavlake.