C Slatka tradicija

Sastojci
10 jaja
500 g šećera
10 kašika C Čvrstina
3 kašike prezli
1 kašika sirćeta
1 margarin
1,5 l mleka
300 g nugat krema
2 velike kese kroasana punjenih sa čokoladom
6 kesica C Šlaga classic

Naši proizvodi
Čvrstin Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kroasan torta

Ukusna torta sa C šlagom i kroasanima.

Vreme pripreme: 30 - 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Umutiti 10 belanaca sa 300 g šećera, sirćetom i prezlama.

Umućenu masu sipati u podmazan pleh ili na papir za pečenje i peći oko sat vremena.

Fil:
10 žumanaca, 20 kašika šećera, 10 kašika C Čvrstina skuvati sa 8 dl mleka.

Ohlađen fil umutiti sa 1 margarinom i 300 g Cipiripi krema.

Redosled filovanja: kora - fil - kroasan natopljen u vrelo mleko - fil - C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata