C Slatka tradicija

Sastojci
3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake
500 g C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake
150 g C Šećera u prahu
7 kašika kristal šećera
1 pakovanje rozen kora
1 l mleka
1 margarin
1 čaša kisele pavlake
500 ml kisele vode
100 g bele čokolade
800 g svežih jagoda

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Aleksandra

Kremasta torta sa jagodama

Osvežavajuća i kremasta torta od svežih jagoda.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:
U 1 litri mleka, skuvati 3 C Pudinga sa ukusom slatke pavlake i 7 kašika kristal šećera. Ostaviti da se ohladi.

Umutiti margarin i C Šećer u prahu. U drugoj posudi umutiti 300 grama C Šlag krema sa ukusom slatke pavlake sa 300 ml kisele vode.

U umućen margarin, postepeno dodavati ohlađen C Puding. Zatim dodati umućen C Šlag krem, i mešati varjačom.

Dodati kiselu pavlaku i iseckanu belu čokoladu. Jagode iseckati na kolutiće.

Filovati sledećim redom: kora - fil - jagode; kora - fil - jagode...

Poslednju koru ukrasiti sa umućenih 200 g C Šlag krema i 200 ml kisele vode.

Po želji, tortu ukrasite ostatkom jagoda.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata