C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
2 C pudinga od jagoda
6 kašika C griza
300 g jagoda
C vanilin šećer
100 g čokolade
200 g C šlag kreme
200 ml slatke pavlake

Naši proizvodi
Puding sa ukusom jagode Pšenični griz Vanilin šećer Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kremasta torta bez pečenja

Brza i laka

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U 500 ml mleka dodati šećer po želji, vanilin šećer, dodati čokoladu i skuvati 6 kašika griza.

Sipati u pleh koji možete malo podmazati uljem.

U ostatku mleka skuvajte puding uz dodatak šećera po želji.

Puding ohladiti pa izmešati sa umućenim šlagom i sipati na prohlađeni griz.

Ostaviti da se stegne pa dodati umućenu slatku pavlaku.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata