C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
125 g margarina
4 kašike meda
sok od jedne pomorandže
5 kašika čokoladnog krema
500 ml slatke pavlake
200 g bele mlečne čokolade
200 g crne mlečne čokolade
2 kesice C šlag krema od vanile
200 ml hladnog mleka

Naši proizvodi
Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kremasta keks torta

Odlična torta.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Zamesiti rukama koru od keksa, putera, meda i soka.

Zamešenu masu istresti u kalup i fino utapkati da se formira prvi sloj, tj. korica torte.

Preko korice premazati čokoladni krem i ostaviti u frižider da se stegne.

Kada se krem stegao, umutiti slatku pavlaku da bude srednje čvrsta i podeliti na dva jednaka dela.

U jedan deo umešati otopljenu belu čokoladu, a u drugi otopljenu crnu čokoladu.

Preko čokoladnog krema premazati beli fil, zatim tamni fil i umućen C šlag krem od vanile.

Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata