C Slatka tradicija

Sastojci
500 g margarina
500 g C šećera u prahu
16 jaja
400 g čokolade za kuvanje
300 g mlevenog keksa
4 C krem šlaga od čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kremasta čoko torta

Nama omiljena torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Margarin i C šećer u prahu umutiti zajedno. Odvojiti belanca od žumanaca, pa dodati jedno po jedno žumance u smesu sa margarinom i šećerom.

Na pari otopiti čokoladu i kad se malo prohladi dodati je smesi.

Zatim dodati mleveni keks i penasto umućena belanca (belanca dodavati postepeno kašiku po kašiku i u međuvremenu mešati).

Smesu podeliti na dva dela i od jedne polovine ispeći 3 kore (oko 8 kašika mase za jednu koru).

Umutiti C šlag krem.

Filovati na sledeći način: Kora - Fil - Šlag - Kora - Fil - Šlag - Kora - Fil - Šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Odozgo može glazura od čokolade ili C šlag, po želji.