C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
200 g crne čokolade
100 ml mleka
Fil:
500 ml mleka
80 g C pšeničnog griza
100 g šećera
200 g C kokosa
Glazura:
100 ml slatke pavlake
100 g crne čokolade
40 g putera

Naši proizvodi
Pšenični griz Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Kokos torta

Slatka tortica bez pečenja.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Mleveni keks natopiti imlekom i narendati crnu čokoladu, sve to pomešati istaviti u kalup.

Skuvati C griz sa mlekom i šećerom i dodati C kokos. Sve to isto staviti u kalup.

Glazura:
Ulupati slatku pavlaku, dodati čokoladu koja je istopljena sa puterom. Sve dobro promešati i preliti preko fila.

Kalup skloniti, tortu iseći i servirati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata