C Slatka tradicija

Sastojci
1 litar mleka
3 pudinga od čokolade
1 kašika C čvrstina
700 g keksa - pti ber, bevita, zlatni pek
1/2 margarina
šećer po ukusu
šlag krem od čokolade

Naši proizvodi
Puding čokolada Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nada

Keks torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od 1 litre mleka oduzeti 1 šolju, u ostalo staviti šećer i staviti na šporet da prokuva.

Sa šoljom mleka umutiti puding i gustin, pa sve zakuvati sa mlekom i šećerom.

U vruć, skuvani puding dodati margarin, promešati da se otopi i sjedini sa pudingom.

U dubljem plehu ili tacni poređati jedan red keksa, preliti vrućim filom, ponavljati dokle god ima keksa i fila.

Ohlađeno staviti u frižider, a kada odstoji par sati premazati i ukrasiti šlag kremom od čokolade ili preliti celu tortu istopljenom čokoladom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata