C Slatka tradicija

Sastojci
Kore:
9 jaja
9 kašika šećera
150 g mlevenih oraha
3 kašike brašna
Za preliv za kore:
100 g karamel bombona
1 dl mleka
Fil:
6 kašika šećera
3 kašike C Čvrstina
2 C Pudinga Karamel
1,5 l mleka
250 g margarina
50 g čokolade
Za ukrašavanje:
2 C Šlag krema Vanilina

Naši proizvodi
Puding karamel Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Karamel torta

Torta sa C karamel pudingom.

Vreme pripreme: > 60 minuta.
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:
Kore:
Umutiti i ispeći 3 kore od po 3 belanca, jednog žumanca, 3 kašike šećera, 50 g oraha i 1 kašike brašna.

Rastopiti karamel bombone u 1 dl mleka i sirupom politi sve kore.

Fil:
U 1/2 l mleka ukuvati preostala žumanca, šećer i C Čvrstin.

Dodati C Puding Karamel prethodno pripremljen po uputstvu, pa kada se ohladi dodati 250 g umućenog margarina.

Fil podeliti na 2 dela, pa u jedan dodati 50 g rastopljene čokolade.

Svaku koru filovati prvo tamnim, pa žutim filom.

Sve ukrasiti pripremljenim C Šlag kremom od vanile.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata