C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
500 g C šećera u prahu
mleveni orasi
prezle
brašno
sok od jagode
4 C pudinga od jagode
3 kašike C čvrstina
šećer
margarin
čokolada
C šlag

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom jagode Čvrstin Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marta

Kapri torta

Najukusnija torta koju ne možete izbeći za praznike. Vrlo ukusna sa neodoljivim mirisom učiniće vaš dom posebnim mestom za praznike.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti:
5 belanca, 5 kašika šećera, 5 kašika mlevenih oraha, 1 kašiku prezle, 1 kašika brašna, 1/2 kesice C praška za pecivo. Peći 3 kore na 200°C.

1. Fil
1 l soka od jagode, 4 C pudinga od jagode, 3 kašike C čvrstina (gustina) skuvati sa 10 kašika šećera.

2. Fil
15 žumanca skuvati na pari sa 250 g C šećera u prahu.

3. Fil
1 margarin umutiti sa 250 g C šećera u prahu, spojiti sva tri fila.

Svaku koru premazati otopljenom čokoladom.

Zatim mazati filom, a onda umućen C šlag, oko 350 g naneti između svake kore.

Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tokom pripreme ove torte preporučujem da koristite isključivo C proizvode jer su najkvalitetniji.