C Slatka tradicija

Sastojci
1 l jogurta
1 kg petit keksa
23 kašike šećera
sveže voće (jagode, višnje, maline ili šumsko voće)
šlag

Naši proizvodi
Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Jogurt torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Keks na grubo izlomiti u veću činiju, preliti ga jogurtom, dodati šećer i izmešati.

Ostaviti da tako odstoji petnaestak minuta, umešati smesu i podeliti na dva dela. Oblikovati prvi deo po želji, pa poređati po njemu voće. Zatim staviti drugi deo i lepo oblikovati.

Na kraju tortu filovati šlagom.

Komentari potrošača:

01.02.2019
Recepata nikad dosta... Saznajmo ineke nove...

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Navedena količina može da se smanji ili poveća, ali se uvek sipa jogurta u istoj razmeri.

Umesto voća možete staviti bananice ili medeno srce, po želji.