C Slatka tradicija

Sastojci
14 jaja
22 kašike šećera
100 g C kokosa
4 kašike brašna
200 g C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
1 margarin
300 g čokolade sa pirinčem
C šlag

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Šećer u prahu Vanilin šećer Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Jo-Jo Torta

Sočno

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Kora:
Ulupati 7 belanaca sa 11 kašika šećera.

Dodati 50 g C kokosa i 2 kašike brašna.

Usuti u podmazan i brašnom posut pleh i peći koru.

Ovako napraviti 2 kore.

Fil:
Umutiti 14 žumanca sa 200 g šećera u prahu.

Dodati C vanilin šećer, umućen margarin i rendanu čokoladu sa pirinčem. Filovati kore.

Kora, fil, kora, fil i ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata