Početna > Recepti > Recepti za torte > Janina torta
Sastojci
300 g keksa
2 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
mleko i šećer za puding prema uputstvu
250 g putera
200 g čokolade za kuvanje
300 g jagoda
250 g čokoladne glazure
2 C vanilin šećera
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovana
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Pravougaoni kalup obloziti folijom i keksom.
Skuvati puding i u vruću smesu dodati puter i mikserom umutiti. Podeliti na dva dela, u jedan staviti 200 g otopljene čokolade za kuvanje.
Ređati sledećim redom: beli fil pudinga - jagode - čokoladni fil pudinga. Odozgo staviti opet keks.
Ostaviti u kalupu u frižideru nekoliko sati da se stegne (može i preko noći), a zatim prevrnuti na tacnu.
Otopiti glazuru i preliti preko torte.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs
Kombinacija ovih sastojaka je dobitna, ali sve navedeno se slaže i sa drugim voćem.