C Slatka tradicija

Sastojci
300 g keksa
2 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
mleko i šećer za puding prema uputstvu
250 g putera
200 g čokolade za kuvanje
300 g jagoda
250 g čokoladne glazure
2 C vanilin šećera

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovana

Janina torta

Jednostavna, brza, osvežavajuća torta neodoljivog ukusa.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pravougaoni kalup obloziti folijom i keksom.

Skuvati puding i u vruću smesu dodati puter i mikserom umutiti. Podeliti na dva dela, u jedan staviti 200 g otopljene čokolade za kuvanje.

Ređati sledećim redom: beli fil pudinga - jagode - čokoladni fil pudinga. Odozgo staviti opet keks.

Ostaviti u kalupu u frižideru nekoliko sati da se stegne (može i preko noći), a zatim prevrnuti na tacnu.

Otopiti glazuru i preliti preko torte.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kombinacija ovih sastojaka je dobitna, ali sve navedeno se slaže i sa drugim voćem.