C Slatka tradicija

Sastojci
Za 3 kore:
12 jaja
12 kašika šećera
15 kašika brašna
6 kašika C kakaoa
1 C prašak za pecivo
200 ml čokoladnog mleka za prelivanje korica
Fil:
1,5 l mleka
8 kašika šećera
4 C pudinga od vanila
2 kesice C šlaga
korica pomorandže
250 g maslaca
3 kesice C šlaga za dekoraciju

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šlag classic Šlag topping

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljiljana

Domaća čokoladna torta

Kremasta torta sa čoko koricama i vanila filom.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Od ove smese ispeći 3 korice.

Umutiti penasto jaja, dodati šećer, brašno, C kakao i C prašak za pecivo u plehu 25x30, obložen pek papirom.

Svaku koru peći 15 minuta na 180 C.

Za fil:
U 1,5 l ključalog mleka skuvati C puding od vanile prethodno razmućen u malo mleka.

Kada se fil ohladi dodati izrađeni maslac, rendanu koricu pomorandze i sjediniti sa izmućenim C šlagom.

Svaku koricu natopiti čokoladnim mlekom i filovati.

Gore zavrsiti sa C šlagom.

Komentari potrošača:

13.04.2019
Super

10.04.2019
Odlicna

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Vreo fil posle kuvanja prekriti providnom folijom kako se ne bi uhvatila kora.