C Slatka tradicija

Sastojci
C šećer u prahu
300 g mlevenog keksa
50 g margarina
1 C puding od vanile
1 step sok od maline
(ili bilo koji gusti sok po želji)
100 g čokolade za kuvanje
C kokosovo brašno
100 g mleka (po potrebi za čokoladu)

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom vanilina Kokosovo brašno

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dragica

Dacina kokos torta

Brzo i ukusno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Pola soka i C šećer u prahu pomešati sa plazmom dok se ne dobije kompaktna masa, rastanjiti je u okruglu tepsiju.

Drugu polovinu soka staviti na šporet dok ne provri, a u međuvremenu razmutiti puding u malo vode i sipati kad sok provri.

Skuvati puding pa ga preliti preko keksa. Ostaviti u frižideru da se stegne.

U međuvremenu rastopiti čokoladu i margarin, pa preliti preko ohlađene torte.

Vratiti u frižider i kada se stegne posuti C kokosom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Meni je najlepše sa sokom od maline!