C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
4 jaja
300 g šećera
10 kašika hladne vode
C vanilin šećer
1/2 kašičice C praška za pecivo
100 g mlevenih oraha
Fil:
1/2 l mleka
6 kašika šećera
2 C vanilin šećera
5 kašika C čvrstina
1 margarin

Naši proizvodi
Vanilin šećer Prašak za pecivo Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Snežana

Čudo torta

Naziv govori sve.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 16
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Sastojke za koru umutiti, peći na 200 stepeni oko pola sata.

Ohladiti i dva puta preseći da se dobiju 3 kore.

Mleko za fil skuvati sa šećerom i C čvrstinom, zatim u ohlađeno dodati margarin i dobro izmutiti.

Tortu filovati i posuti mlevenim orahom.

Ostaviti preko noći da se stegne.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je kad torta prenoći, bude sočna ,vlažna, a kompaktna.
I uvek koristite C proizvode jer su najbolji!