C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje crnih kora
600 g višanja
3 C toping šlaga
300 g C šećera u prahu
3 kisele pavlake
100 g C kakaoa
150 g margarina
250 g šećera

Naši proizvodi
Šlag topping Šećer u prahu Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Dejan

Crna šuma

Torta bogatog ukusa.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 16 komada
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

C šlag umutiti po uputstvu.

Kiselu pavlaku i C šećer u prahu umutiti ručno i dodati šlag.

Kore kvasiti sokom od višanja.

Ređati koru, pa polovinu fila, pa 300 g višanja i postupak ponoviti, poslednju koru preliti glazurom.

Glazura:
100 g C kakaoa i 100 ml vode kuvati na tihoj vatri sa 150 g margarina i 250 g šećera.

Kada se zgusne sjediniti glazuru, prohladiti i preliti preko torte.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Napraviti dan ranije i služiti hladno.