burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripremeLako se priprema

broj porcija10

Čokoladni haos

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

2 kesice C pudinga od čokolade

1 kesica C pudinga od vanile

100 g bele čokolade za kuvanje

100 g čokolade sa keksom

mleveni keks

2 pakovanja keksa prelivenog čokoladom (može i običan)

1 pakovanje C šlag krema

1,5 l mleka za puding

malo margarina

Čokoladni haos

Koraci pripreme

Dno manje tepsije pokriti keksom. Skuvati C puding od čokolade i podeliti ga na dva jednaka dela. U prvi deo dodati mleveni keks pa to sipati na prethodno poređan keks. Preko toga staviti još jedan sloj keksa.

Skuvati C puding od vanile i dodati belu čokoladu, pa time preliti prvi deo.

Ponovo staviti keks i ostatak pudinga preliti na kraju (i u ovaj deo možete dodati keks po želji, takođe možete dodati i višnje i sl.).

Istopiti čokoladu sa keksom i malo margarina, preliti poslednji sloj i staviti u frižider da se čokolada stegne.

Kada se čokolada stegla umutiti C šlag krem i ukrasiti.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Čokoladni haos

Koraci pripreme

Dno manje tepsije pokriti keksom. Skuvati C puding od čokolade i podeliti ga na dva jednaka dela. U prvi deo dodati mleveni keks pa to sipati na prethodno poređan keks. Preko toga staviti još jedan sloj keksa.

Skuvati C puding od vanile i dodati belu čokoladu, pa time preliti prvi deo.

Ponovo staviti keks i ostatak pudinga preliti na kraju (i u ovaj deo možete dodati keks po želji, takođe možete dodati i višnje i sl.).

Istopiti čokoladu sa keksom i malo margarina, preliti poslednji sloj i staviti u frižider da se čokolada stegne.

Kada se čokolada stegla umutiti C šlag krem i ukrasiti.

Autor

Anastasija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept