C Slatka tradicija

Sastojci
Biskvit:
9 jaja
9 kašika šećera
6 kašika brašna
3 kašike C kakaoa
malo C praška za pecivo
Fil:
1,5 l mleka
4 C pudinga od čokolade
100 g čokolade
12 kašika šećera
1 margarin
4 C šlaga
Za natapanje kore:
200 ml mleka
4 kašike C kakaoa
3 kašike šećera

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta

Čokolada u više oblika.

Vreme pripreme: > 60 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti sastojke za biskvit i ispeći i podelite na 3 dela.

Fil:
Skuvati u mleku puding i pred kraj u poluohlađeno dodati margarin i otopljenu čokoladu.

Prvi patišpanj natopiti skuvanim C kakaom.

Nafilovati filom i tako redom do trećeg patišpanja.

Okolo nafilovati umućenim C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Deo šlaga možete dodati u fil da bi bio penastiji.