C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih kora
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
500 g belog C šlag krema
500 ml kisele vode
500 ml čokoladnog mleka
100 g čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta sa mlevenim keksom

Prelepa i preukusna torta koja se lako pravi.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Korice dobro natopiti čokoladnim mlekom i preko svake izrendati po 30 g čokolade.

Mleveni keks i C šećeer u prahu izmešati sa pavlakom. Izmešati kašikom dok se sve ne sjedini.

C šlag umutiti kiselom vodom.

Tortu filovati: kora, fil sa mlevenim keksom, šlag, pa postupak ponoviti još dva puta.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Lepa ukusna torta bez pečenja!