C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašika brašna
6 kašika mleka
6 kašika ulja
C prašak za pecivo
2 kašike C kakaoa ili lešnika
Za fil :
2 C pudinga od čokolade
100 g čokolade
1 margarin
Za ukrašavanje:
C šlag ili čokolada

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Kakao prah Puding čokolada Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Katarina

Čokoladna torta sa C pudingom

Brzo, lako, ukusno i jednostavno od sastojaka kojih imate u kući.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Od sastojaka za koru ispeći u kalupu za tortu dve kore na 200 stepeni ili celu smesu odjednom pa podeliti na dve.

Za fil skuvati dva C pudinga po upustvu, u vruće dodati 100 g čokolade.

Kada se ohladi dodati umućeni margarin.

Filovati kore i ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata