C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih kora za kolače
Za fil I:
1 kesa praha za čokoladni krem
100 g C kokosovo brašno
300 ml mleka
1 kesica C vanilin šećera
Za fil II:
3 kese C šlag krem čokolada - 60g
300 ml mleka
2 kesice kafe 3u1
1 C vanilin šećer
Glazura:
200 g čokolade
120 g putera ili margarina
3 kašike mleka
Za ukrašavanje:
C kokosovo brašno
perlice
osušena korica pomorandže

Naši proizvodi
Kokosovo brašno Vanilin šećer Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač blog Sneško domaćica

Čokoladna torta bez pečenja

Ako volite čokoladu i kafu ova jednostavna torta će vam se sigurno dopasti. Jednostavna je za pravljenje jer se ne peče.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12 velikih parčića
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prvo umutiti čokoladni krem za torte sa mlekom i dodati C kokos.

Posebno umutiti C šlag krem i kafu sa mlekom.

Na tacnu stavite jedan list gotovih kora, možete da ih namažete mlekom a i ne mora. Nanesite prvo fil sa kokosom pa onda fil od šlaga.

Stavite drugu koru i ponovite postupak i tako dok ne potrošite sve kore.

Poslednju koru odozgo namažite tankim slojem šlaga i kafe.

Skuvati glazuru od čokolade, putera i mleka i kada se ujednači preliti preko torte. Pustite da čokolada slobodno pada preko ivica torte.

Ukrasite kokosom, srebrnim perlicama i osušenom korom pomorandže.

Stavite u frižider do sutradan.

Seći na kocke i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata