C Slatka tradicija

Sastojci
6 jaja
6 kašika šećera
6 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
500 ml hladnog mleka
3 C vanilin šećera
3 čaše od jogurta vode
1,5-2 čaše šećera
500 g jagoda
2 C pudinga od vanile
2 C krem šlaga

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta

Preukusna i jednostavna.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja sa šećerom da bude čvrsto, pa umešati brašno i C prašak za pecivo.

Preručiti u podmazan pleh i peći na 220 stepeni.

Vruću koru preliti sa 500 ml hladnog mleka u kome ste istopili 2 C vanilin šećera.

Fil:
2,5 čaše od jogurta vode i 2 čaše od jogurta šećera pustiti da provri, pa dodati 500 g jagoda isečenih na četvrtine i kuvati 5-10 minuta.

Pa umutiti 2 C pudinga od vamile sa 50 ml vode i zakuvati sa voćem.

Vruć fil preliti preko kore pa ostaviti da se ohladi.

Na ohlađen fil staviti 2 C krem umućena šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kolač je jako izdašan i može sa praviti sa malinama, kajsijama...